Milyen eseményekhez való a SZNAP?

 

A SZNAP fotóállomás tökéletes minden eseményhez! Szeretjük a budapesti esküvőket, a múzeumi eseményeket, a városi rendezvényeket, a tudományos konferenciákat, a családi napokat, a meglepetés szülinapokat, az utcai fesztiválokat és a farsangi bulikat.

 

Mennyi időre van szükség a beállításhoz?

 

A SZNAP beállítása gyors és egyszerű. Percek alatt készen állunk a felvételkészítésre. De a biztonság kedvéért általában egy órával előbb érkezünk.

 

 

A SZNAP fotóállomás Budapesten található. El lehet-e hívni a SZNAP-ot más magyarországi városban zajló eseményre?

 

A legtöbb eseményünk Budapesten vagy a szomszédos külvárosokban van. Ingyenes utazást kínálunk olyan rendezvényekhez, amelyek Budapesten szerveződnek. De egyébként más magyar városokba is szívesen visszük a SZNAP-ot. Erre már voltak precedensek.

 

 

A képek remekül néznek ki! Mennyi világításra van szükség?

 

Világítási beállításunk nagyon minimális és nem igényel sok helyet. Van egy régimódi vaku, amely a SZNAP kamerájának tetejéhez csatlakozik; semmilyen más külső világításra nincs szükség.

 

 

Hogyan jelennek meg a fényképek az esemény közben?

 

Az egyedi nyomtatás helyett a SZNAP minden képet véletlenszerű diavetítéssel jelenít meg a gyönyörű iMac üvegképernyőjén. Amikor a vendégek használják a SZNAP fotóállomást, a diavetítés folyamatosan frissül új fotókkal, melyek tömegeket vonzanak.

 

 

Mi az online fotógaléria? Hogyan kerülnek hozzám a képek az esemény után?

 

Minden egyes alkalom után a fotókat feltöltjük a sznap.hu/events címre, így a vendégek az esemény befejezését követően megtekinthetik, menthetik és megoszthatják a képeket. Minden galéria megbeszélés szerint vagy magánjellegű jelszóval védett, vagy nyitva áll a könnyebb eléréshez. A vendégek ingyenesen letölthetik az összes képet.

 

Ki fogja működtetni a SZNAP fotóállomást az én eseményemen?

 

A SZNAP egyik képzett fotósa fogja felállítani a SZNAP kameráját, és meggyőződik arról, hogy a vendégek nagyszerű képeket kapnak. Nagyobb létszámú esemény esetén a fotós mellett stylist is dolgozik a vendégekkel.

Kisebb létszámú, de hangulatos esküvői bulit szervezek. Mindenki remek ruhákban lesz, azt szeretnénk megörökíteni. Milyen ajánlatok vannak?

Ekkor a legkisebb csomagunkat ajánljuk. A SZNAP fotóállomás mellett lesz egy bőrönd kisebb kiegészítőkkel, őrületes kalapokkal. A fotóállomás installálását és működését egy fotósunk biztosítja.

 

 

Egy nagy létszámú városi fesztivált szervezek. Azt szeretném, hogy a fesztivál vendégei őrületes ruhákba tudnának átöltözni, és átváltoznának hatalmas csigává vagy egy századfordulós hercegnővé. Mit ajánlotok?

Készletünkben körülbelül 40 db történelmi, állatos és más egész alakos jelmezek vannak. Ezen kívül a nagy létszámú rendezvényeknek különleges, festett háttereket szoktunk ajánlani, illetve emberméretű, humoros polisztirol kiegészítőket: gombákat, hangszereket stb. Nagy rendezvényeken két ember szokott dolgozni a vendégekkel – a fotóson kívül egy stylist segít a beöltözésben.

K A P C S O L A T

info@sznap.hu

+36 20  313 0479

© 2017 by SZNAP

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon